CO POTŘEBUJEŠ:
1 střední ananas
hrst čerstvé máty
25g třtinového cukru
50g kysané smetany
- Ananas jsem oloupala a nakrájela na velmi tenké plátky, je dobré předem vykrojit tvrdý střed ananasu, který je hodně tuhý.
- Mátu jsem omyla a osušila a zbavila stonků. Lístky máty jsem dala do hmoždíře a zasypala cukrem. Vše jsem podrtila, dokud nevznikla sypká směs.
- Na talíř jsem pokladla plátky ananasu, zakápla kysanou smetanou a posypala podrceným mátovým cukrem.
hmmm, to musi byt mnaaaam!! Ja mozem ananas aj matu!
OdpovědětVymazatto je boží! a co takhle borůvkové carpaccio?:))
OdpovědětVymazatbožéééé, mňááám
OdpovědětVymazato, to vyzera super :)
OdpovědětVymazatjeee toto milujem! recept ananas a matovym cukrom som videla u jamieho a je to moja srdcova zalezitost! mnam mnam
OdpovědětVymazatAnetka: Jseš znalec :-) je to recept od Jamieho, mám ráda recepty šup, šup :)Děkuju za komentář. Tereza Výpečky
OdpovědětVymazatMnam, dala bych si hned :)
OdpovědětVymazatTo vypadá naprosto skvěle, dost nedávno jsem zápasila s tím, co podniknout s ananasem. Teď už vím.
OdpovědětVymazatMusím říct, že je to nejlepší recept, který jsem letos vyzkoušela! A to ani nemám moc ráda ananas :-)
OdpovědětVymazatslečna Barbora
csaivot7347jj
OdpovědětVymazatgolden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
supreme outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet