úterý 9. června 2015

SALÁT ZE SYROVÉHO CHŘESTU

 
 
Tak jednoduché a moc dobré, jen se trochu poprat se strouháním. Nebo chřest můžete nakrájet nožem na tenké šikmé plátky. Toto jídlo výborně doplní pokrm z ryby nebo masa. Můžete ho také podávat jako předkrm.

CO POTŘEBUJEŠ:

čerstvý chřest
olivový olej
hoblinky parmazánu
citron nebo limetka
kvalitní sůl
hrubý čerstvý pepř

Omyla jsem chřest a zbavila tuhé spodní konce. Pomocí škrabky jsem chřest nakrájela na tenké plátky. Ochutila citronovou šťávou, olivovým olejem, solí a pepřem.
Navrch jsem nalila olivový olej a nasypala hoblinky parmazánu.

6 komentářů:

  1. Mňam, to bych si dala k obědu hned :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mas to moc hezky, super blog, moc rada jsem te poznala, Petra

    OdpovědětVymazat