úterý 1. února 2011

ZAPEČENÉ ŽAMPIONY


CO POTŘEBUJEŠ

žampiony
4 lžíce strouhaného parmazánu
2 lžíce strouhanky
1 lžíce olivového oleje
1 stroužek česneku - prolisovaný
hrst nasekané petrželky


  1. Nejprve žampiony oloupu a ulomím nožičky. Pak všechny ingredience smíchám v misce a naplním kloboučky směsí.
  2. Žampiony položím na plech a dám zapéct do trouby na 175°C asi 15-20 minut. Můžete přidat navrch trochu másla.  

6 komentářů:

  1. Vypadají jednoduše ale úžasně...mazaně! :) Teď moc pěkných žampionků nevídám, ale až budou růst u nás na poli, určitě zkusím!!
    Miluju tvůj blog! Ať tě provází chuť světem !

    OdpovědětVymazat
  2. Růžová- jednoduchý a dobrý! Jinak děkuju moc za pochvalu :)))) T.

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem teprve začínající kuchař, ale hrozně ráda brouzdám po netu a vybírám recepty, které si uvařím. A hodně mě odradí špatně a nekreativně nafocené jídlo(jsem totiž takový estét přeze všechno :D) a u tebe je opravdu radost pohledět. Rozhodně musím vyzkoušt recepty co tu máš, vypadají opravdu výtečně :).
    Takže skvělý blog a děkuju za něj!
    Katka

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji, vše je krásně a čistě nafoceno!

    OdpovědětVymazat
  5. Katko- Tak to mám velkou radost.Díky, díky

    OdpovědětVymazat