Každodenní otázka co k večeři? To úplně nesnášim. Hrozně ráda vařim ale nerada vymejšlim co. Loupaná rajčata a parmazán mám stále v kuchyni po ruce. Alespoň několik večeří se dá vymyslet ((( Tady máte jeden výborný tip, chutná podobně jako Musaka.
CO POTŘEBUJEŠ
300g mletého hovězího maso
1 konzerva loupaných rajčat
1 cibule (malá)
1 lilek
parmazán
hladká petržel
sůl, pepř
1 lžička hnědého cukru
olivový olej
trocha bíleho vína
- Na cibulce a olivovém oleji jsem osmahla mleté maso, přidala jsem loupaná rajčata a trochu bíleho vína. Přidala jsem cukr, osolila a opepřila. Chvilku jsem omáčku dusila. Poté jsem nasypala hladkou petržel.
- Na teflonové pánvi jsem osmahla tenké plátky lilku (jen lehce pokapané olejem).
- Na osmahnutý plátek lilku jsem dala omáčku a posypala trochu parmazánem. Lilky jsem opatrně zarolovala a položila jeden za druhým do zapékací mísy. Masové roládky jsem posypala parmazánem a nechala zapéct dozlatova.
Áááá... sbíhají se mi sliny!
OdpovědětVymazatTo je zase peklo! Přesně recept podle mých chutí... Díky za inspiraci ♡
OdpovědětVymazatjé a lilek mám zrovna doma...díky za tip
OdpovědětVymazatDíky moc holky :-) T.
OdpovědětVymazatSkvělý recept:), díky!
OdpovědětVymazatMiluju lilek, miluju loupaný rajčata, miluju mletý. Miluju tenhle blog :-)
OdpovědětVymazatslečna Barbora
goyard bag
OdpovědětVymazatkyrie irving shoes
bape hoodie
supreme t shirt
off white
goyard tote bag
yeezy shoes
off white shoes
kd 12
supreme clothing