pondělí 21. listopadu 2011

BUBBLE TEA











Dáte si práskací nebo nepráskací, u mě vítězí práskací :-) Tak konečně už to došlo i k nám, Bubble Tea v asijské tržnici Sapa.Vyberete si nápoj a perly - což jsou malé, žvýkací a lehce nasládlé kuličky. Nejlepší vychytávka a úchylárna století je tu. Když si najdete tu svojí chuť, tak už nebudete moc přestat, alespoň já to tak mám. Zrovna já miluji čaj + kokosové mléko + práskací mango kuličky. Nejrůznější příchutě vysajete typickým tlustým brčkem a budete v oblacích. No ne, možná to moc vychvaluji, ale vážně si každý přijde na své. Určitě tam zajděte, jsou moc milí a ochotní všechno vysvětlit. Hurá ... dne 2.12. se bude otevírat druhá pobočka v centru Prahy na Václavském náměstí 43.

29 komentářů:

  1. Ahoj, dnes som našla tvoj blog, páči sa mi, len ma v úvode rozčarovala veta, že ak sa vám nepáči bežte inam....

    OdpovědětVymazat
  2. Booože, to musím prostě musím vyzkoušet :D Kamarádka mi o tom básní už 2 roky ;). A já jako milovník čaje, no prostě musím.

    OdpovědětVymazat
  3. :-O to vyzerá strašne super, síce som starý klasik, ale toto by som určite vyskúšala :)

    OdpovědětVymazat
  4. SIENA.STYLE - děkuju za tip, ale Harfu mám zrovna daleko. :-)


    Ivana- to je takovej ftip :-) jinak děkuju za pochvalu. výpečky

    OdpovědětVymazat
  5. Ááá konečně i někde v centru to otevřou! Miluju bublle tea! Od té doby, co jsem ho ochutnala u vietnamské kamarádky jsem uplně árgh mňam!

    OdpovědětVymazat
  6. wow to vyzera uuzasne, to by som strasne chcela ochutnat!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Super, už se moc těším, tak přece jen Sapa, takže pho a pak čaj:) Kdy vyrazíme?

    OdpovědětVymazat
  8. vyzera to sialene/japonsky/super!

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj :) navštiv prosím můj blog, kde si i můžes koupit originální doplňky :)

    OdpovědětVymazat
  10. Haha, tak uz aj v Cechach :) Ja mam rada takuto kavu, s kavovymi perlickami. Bohuzial caj s mliekom mam od skolky absolutne znechuteny...

    OdpovědětVymazat
  11. Wow, teď si připadám, jako kdybych žila pod kamenem. Ačkoliv jsem začala ujíždět na Venga čajích, tohle vypadá jako větší zábava.

    Takže dík.

    OdpovědětVymazat
  12. V létě jsem to v Berlíně ochutnala. Měla jsem jakýsi grepový čaj (nedala jsem na doporučení jedné blogerky a asi to byla chyba, jelikož mi doporučila kokosvé mléko!!):D Každopádně se tedy na něj vydám i já, až se nám otevře na Václaváku, protože bych ráda ochutnala to kokosové, ale abych se dostala k tomu grepovému. Bylo příšerné!:D Chutnalo to jako starý grepový ponožky a tu chuť, když si představím ještě teď, dělají se mi pupínky!

    OdpovědětVymazat
  13. Zkus taro-coconut!!! :) Zaručeně ti bude chutnat! ;)

    OdpovědětVymazat
  14. orchidea rosa, už vyzkoušeno a bylo to skvělé. Díky Tereza výpečky

    OdpovědětVymazat
  15. Sajü, starý grepový ponožky :-D to se tady fakt chechtám.))))))))))))) T. výpečky

    OdpovědětVymazat
  16. Díky za typ, i když nevím, jestli je za co děkovat, mám vypěstovanou další závislost :-). Po čerstvých šťávách v Mangaloo, je to Bubble tea. A bez blogu bych ne něj nikdy nepřišla. Ale chodím na Václavák, SAPA je trochu z ruky (i když, alespoň podle fotek menu ze SAPY, je každá velikost na Václaváku cca o 9 Kč dražší). Jinak Tapi Tea (tak se jmenuje ten na Harfě) jsem ochutnala v pátek a Tea One je prostě lepší. Na Harfě mi to přišlo moc sladké, je to i s ledem, takže se pak hůř vysávají kuličky (v Tea One to slévají) a nápoj připravují Češi, takže se trochu ztrácí ta exotika.

    OdpovědětVymazat
  17. Bubble tea miluji. Tento blog je boží. Nevím jestli znáte, ale můžete někdy zkusit navštívit tuto restauraci> http://www.songlam.cz/ . Vařejí zde vietnamská jídla- je jednou z mých nejoblíbenějších :3

    OdpovědětVymazat
  18. Joseek: děkuju moc za pochvalu :) a restauraci neznám, ale určitě zkusím. Miluju vietnamská jídla. Díky Tereza

    OdpovědětVymazat
  19. Odpovědi
    1. Já mám ráda taro- kokos+ mango kuličky
      Dneska jsem měla v Arkádách kumqvat + maracuja a liči želé a taky super!

      Vymazat
  20. Za mě teda hnus fialovej, protože když jsem viděla, z čeho se to vyrábí a jak jedná vedení firmy, tak mě braly mrákoty, že by si tohle měla koupit moje dcera. Celkově se snažíme doma žít hodně zdravě a v souladu s přírodou. Ale samozřejmě ne někde v lese, ale prostě využíváme moderní technologie jako je třeba zpracování dešťové vody. A věříme, že se nám to jednou vrátí.

    OdpovědětVymazat