pátek 18. dubna 2014

VAJÍČKOVÝ SALÁT


 
Každý rok po Velikonocích děláme tento vajíčkový salát, co děláte vy z obarvených vajíček? :) Všem přeji krásný Velikonoce!
 
CO POTŘEBUJEŠ:
 
vejce natvrdo
zralá rajčata
majonéza
pažitka
sůl
pepř
 
Jednoduše jsem nakrájela rajčata a vajíčka na měsíčky. Přidala jsem majonézu, osolila, opepřila a vše jsem promíchala. Salát jsem posypala pažitkou.

12 komentářů:

  1. Mnami, aj ja si taky obcas robievam :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak u nás vede vajíčková tlačenka. Taky občas udělám plněná vajíčka. Normálně žloutky utřu s máslem, ochutím solí, pepřem a hořčicí a ozdobnou trubičkou nastříkám do bílků. Jako děti jsme tomu říkaly "vejce se zmrzlinou".

    OdpovědětVymazat
  3. Udělám si, vypadá to opět moc dobře.

    OdpovědětVymazat
  4. Večer jsem udělala "Tvůj" salát. Jen místo pažitky jsem dala naťovou cibulku (které mám plno na zahrádce) a dnes jsem jej předhodila rodině k snídaní. No, nezbyl. A chvála byla velká. Takže dík za recept. Ještě zopakuju, nakoledovaných vajec je hodně.

    OdpovědětVymazat
  5. Mám moc ráda vyjíčkové saláty, tento vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  6. Škoda, že už nemám vajíčka. Po letech jsem dělala vajíčkovou omáčku. Je to na styl koprovky, ale bez kopru s pokrájenými vajíčky a nasekanou pažitkou. Mňam :-)

    OdpovědětVymazat
  7. tohle byl nejoblibenejsi letni salat meho detstvi, diky za pripominku:) pridavali jsme do nej najemno strouhany eidam a majonezu redili jogurtem.

    OdpovědětVymazat