Jelikož a protože moje vánoční lenost stále trvá, nebo je to choroba, která se mě stále drží. V kuchyni se spíš jen mihnu, než abych tam trávila celý den. Bohužel chuť a hlad mě honí pořád a s tím je třeba něco udělat. Takže RYCHLÉ RAGÚ...
Ragú se dá kombinovat do aleluja, já ho zamíchala do těstovin (Penne) přidala nakrájenou Mozarellu a hojně posypala parmazánem a nechala zapéct. Můžete přidat pancettu nakrájenou na kostičky, dá tomu lepší chuť. Tuhle vychytávku jsem bohužel v lednici neměla.(
CO POTŘEBUJEŠ
1 konzerva loupaných sekaných rajčat
250g mletého hovězího masa
2 stroužky česneku
2 mrkve (menší)
1 cibulka
nastrouhaná kůra z bio citronu
rajský protlak
olivový olej
sůl, pepř
- V kastrolu jsem rozehřála olivový olej a krátce na něm osmahla cibulku a česnek.
- Přidala jsem mleté maso a nastrouhanou mrkev na hrubo a nechala jsem to orestovat.
- Přidala jsem nasekaná rajčata, protlak, sůl, pepř čerstvě namletý a nastrouhanou kůru z citronu.
- Snížila jsem teplotu a vařila asi 20 min.
to vypadá skvělé!
OdpovědětVymazatragú miluju, teda mleté maso na všechny zpusoby, zrovna mém v troubě lasagne z Marks & Spencer :D
OdpovědětVymazatJe to výborný, dneska to dojíždíme k večeři )))
OdpovědětVymazatrecept vypadá velice chutně, osobně doporučuji mleté maso ještě podlít trochou červeného vína(bod č.2) - maso je pak voňavější a výraznější :-)
OdpovědětVymazatgioia: to máš pravdu, taky ráda víno leju kam to jde :-D. Děkuju za komentář. T
OdpovědětVymazatVýborné, lehké, dokonale vyladěná chuť. Máme toho na zítra ještě skoro celý plech, což mě opravdu hodně těší :)
OdpovědětVymazatTak jsem tento recept vyzkoušela a bylo to opravdu výborné:-)
OdpovědětVymazatDobrý nápad, to v týdnu udělám ;) děkuju
OdpovědětVymazatguuadaa366
OdpovědětVymazatgolden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet