Ano tento recept jsem vyčetla z ELLE a´ table. Je to další zdařený kousek, který určitě zařadím do svého oblíbeného receptu.Výsledek je prostě báječný!
CO POTŘEBUJEŠ
pro 4 osoby
600g lososa bez kůže v kuse
100g mladého špenátu
1 vejce
100g ricotty
50g mletých mandlí
1 stroužek česneku
mletý pepř
olivový olej
2 lžíce parmazánu
- Rozřízněte podélně lososa, ne však úplně, na konci by měl zůstat v celku. Vznikne něco jako kapsa.
- Smíchejte ricottu s utřeným česnekem, vejcem, mandlemi, solí, pepřem a kapkou oleje. Dvě lžíce této nádivky odložte stranou a zbytek naplňte lososovou kapsu.
- Přidejte polovinu omytých syrových špenátových listů a kapsu zavřete.
- Na ni pak natřete zbytek nádivky a úplně nahoru rozložte špenátové listy.
- Zakápněte olivovým olejem, osolte, opepřete a posypte parmazánem.
- pečte na 180 °C po dobu 30 minut, po vypnutí nechte dojít 5 minut.
Ahoj, vypadá to výborně :) Ale jsou tam určitě kostičky...nebo jsi předtím vykošťovala? Popř. nezkoušela jsi péct recept z filetu?
OdpovědětVymazatByl to krásnej kousek bez kostí. Koupila jsem ho v Makru. T.
OdpovědětVymazatWygląda to super. Pozdrawiam.
OdpovědětVymazatWygląda bardzo aptyecznie. Pozdrawiam serdecznie.
OdpovědětVymazatPěkný recept. Lososa děláme doma fakt rádi. :) Teď jsme si navíc koupili nějaké nové věci do kuchyně, hlavně z nožů máme radost, tak se vaří jedna báseň. Myslím, že ten recept vyzkoušíme. Teď v létě v těch teplech to je ideální, protože z toho jídla pak člověk není aspoň unavený, jestli mi rozumíte, jak to myslím. :)
OdpovědětVymazatyeezy boost
OdpovědětVymazatkd 12 shoes
air jordan
supreme outlet
pg 4