CO POTŘEBUJEŠ:
1 střední ananas
hrst čerstvé máty
25g třtinového cukru
50g kysané smetany
- Ananas jsem oloupala a nakrájela na velmi tenké plátky, je dobré předem vykrojit tvrdý střed ananasu, který je hodně tuhý.
- Mátu jsem omyla a osušila a zbavila stonků. Lístky máty jsem dala do hmoždíře a zasypala cukrem. Vše jsem podrtila, dokud nevznikla sypká směs.
- Na talíř jsem pokladla plátky ananasu, zakápla kysanou smetanou a posypala podrceným mátovým cukrem.
hmmm, to musi byt mnaaaam!! Ja mozem ananas aj matu!
OdpovědětVymazatto je boží! a co takhle borůvkové carpaccio?:))
OdpovědětVymazatbožéééé, mňááám
OdpovědětVymazato, to vyzera super :)
OdpovědětVymazatjeee toto milujem! recept ananas a matovym cukrom som videla u jamieho a je to moja srdcova zalezitost! mnam mnam
OdpovědětVymazatAnetka: Jseš znalec :-) je to recept od Jamieho, mám ráda recepty šup, šup :)Děkuju za komentář. Tereza Výpečky
OdpovědětVymazatMnam, dala bych si hned :)
OdpovědětVymazatTo vypadá naprosto skvěle, dost nedávno jsem zápasila s tím, co podniknout s ananasem. Teď už vím.
OdpovědětVymazatMusím říct, že je to nejlepší recept, který jsem letos vyzkoušela! A to ani nemám moc ráda ananas :-)
OdpovědětVymazatslečna Barbora