pondělí 31. října 2011

ANANASOVÉ CARPACCIO


 

 

  

  


CO POTŘEBUJEŠ:
1 střední ananas
hrst čerstvé máty
25g třtinového cukru
50g kysané smetany

  1. Ananas jsem oloupala a nakrájela na velmi tenké plátky, je dobré předem vykrojit tvrdý střed ananasu, který je hodně tuhý.
  2. Mátu jsem omyla a osušila a zbavila stonků. Lístky máty jsem dala do hmoždíře a zasypala cukrem. Vše jsem podrtila, dokud nevznikla sypká směs.
  3. Na talíř jsem pokladla plátky ananasu, zakápla kysanou smetanou a posypala podrceným mátovým cukrem.

9 komentářů:

  1. hmmm, to musi byt mnaaaam!! Ja mozem ananas aj matu!

    OdpovědětVymazat
  2. to je boží! a co takhle borůvkové carpaccio?:))

    OdpovědětVymazat
  3. jeee toto milujem! recept ananas a matovym cukrom som videla u jamieho a je to moja srdcova zalezitost! mnam mnam

    OdpovědětVymazat
  4. Anetka: Jseš znalec :-) je to recept od Jamieho, mám ráda recepty šup, šup :)Děkuju za komentář. Tereza Výpečky

    OdpovědětVymazat
  5. To vypadá naprosto skvěle, dost nedávno jsem zápasila s tím, co podniknout s ananasem. Teď už vím.

    OdpovědětVymazat
  6. Musím říct, že je to nejlepší recept, který jsem letos vyzkoušela! A to ani nemám moc ráda ananas :-)
    slečna Barbora

    OdpovědětVymazat